Tayfun Aydoğan: Tuzlaspor olarak amacımız Play-Off

İzmirliEfe

New member
AJANSSPOR-

Tuzlaspor’un yaz transfer periyodunda kiralık olarak Adana Demirspor’dan takımına kattığı Tayfun Aydoğan, Balıkesirspor deplasmanında kaydettiği frikik golüyle grubuna 3 puanı kazandırdı.

Radyospor’da Oleycom’un sunduğu Anadolu Ateşi programında Salim Manav’ın canlı yayın konuğu olan Tayfun Aydoğan, “Bu üslup vuruşlara idmanda hayli çalışıyorum. İdman bittikten daha sonra en az 25-30 defa yeniden yapıyorum. Güç bir açıydı, kaleye vurmak istedim, gol attığım için de epeyce memnunum. Balıkesirspor maçını kazandık ve seriyi devam ettiriyoruz.” sözlerini kullandı ve ekledi:

Uğur Tütüneker yorumu

“Tuzlaspor’a geç katıldım, birinci maça 2 gün kala buraya geldim. Uğur Hoca’nın(Tütüneker) oyunculara yaklaşımı epeyce güzel, hocamız baskılı futbolu benimsiyor ve idmanlar da fazlaca sevinçli geçiyor.”

‘Tuzlaspor olarak maksadımız play-off’

“Adana Demirspor’a transfer olurken epeyce heyecanlıydım. Adana Demirspor’daki kamp sürecinde dünya yıldızları ile tıpkı ortamdaydım. Bana o kamp periyodunun epey katkısı oldu. Samet Hoca(Aybaba) kiralık gitmemi istedi. Samet Hocanın sonucuna hürmet duydum. 1 dönem Tuzlaspor forması giyeceğim. Tuzlaspor olarak amacımız play-off. Bu dönemi en güzel biçimde tamamlamak ve Adana Demirspor’a döndüğümde ise kalıcı olmak istiyorum.”