THY’den öğretmenlere yüzde 20 indirim

Eftal

Global Mod
Global Mod
THY Basın Müşavirliğinden yapılan açıklamaya nazaran, global havacılık tarihinin en büyük krizi Kovid-19 pandemisi niçiniyle gökyüzünden uzun bir süre başka kalan Türk Hava Yolları, başarılı geri dönüşünü konuklarına sunduğu uçuş kampanyalarıyla taçlandırıyor.

Bayrak taşıyıcı havayolunun 24 Kasım Öğretmenler Günü’ne özel düzenlediği kampanyada, öğretmenler ve birlikteinde seyahat edecek aile üyeleri yüzde 20 indirim ayrıcalığına sahip olacak.

Kampanya Ulusal Eğitim Bakanlığına bağlı olarak bakılırsav yapan öğretmenler ve aileleri ile Yükseköğretim Heyetine (YÖK) bağlı üniversitelerde nazaranv yapan öğretim üyeleri ve ailelerini kapsıyor.

Yurt içi uçuşlarda geçerli indirimden yararlanmak isteyen öğretmenler 24 Nisan 2022’ye kadar satın alacakları biletler ile bir daha bu tarihe kadar yapacakları uçuşlarda yüzde 20 indirimli seyahat edebilecek.

KAMPANYA KURALLARI

Kampanyadan yararlanabilmek için MilesSmiles üyeliği mecburî olacağından THY internet sitesi üzerinden MilesSmiles üyeliği yoksa oluşturulması, kelam konusu üyelik hesabından kimlik numarası girilmesi ve “şahsi detaylarım” kısmında “Öğretmen” alanının işaretlenmesi gerekiyor.

Kampanya THY’nin resmi web sitesi ve taşınabilir uygulama fiyatları olmakla birlikte bilet satış ofisleri ve acentelerde değişiklik gösterebiliyor. Yolcular, kampanyayla ilgili detaylı bilgilere “www.turkishairlines.com” internet adresinden, “444 0 849” numaralı davet merkezi yahut satış ofislerinden ulaşılabiliyor.

THY Basın Müşaviri Yahya Üstün, toplumsal medyadan yaptığı paylaşımda, “Pandemide, biz gökyüzünde konuklarımızdan onlarsa sınıflarında öğrencilerinden farklı kalmıştı. Önlemleri aldık, geçen yıl buruk geçen 24 Kasım’ı bu yıl daima birlikte kutluyoruz. Türk Hava Yolları olarak öğretmenlerimize ve ailelerine özel yüzde 20 indirim sunuyoruz.” tabirlerini kullandı.