İzmirliEfe
New member
Siyah-Beyazlıların Şampiyonlar Ligi’nde Ajax’a 2-1 mağlup olduğu maçın son 10 dakikasında oyuna dahil olan Salih Uçan’ın gösterdiği performans herkesi şaşırttı.
Akşam’ın haberine nazaran; Fizikî ve mental açıdan çok makus bir imaj veren futbolcunun tüm topları ezmesi taraftarları çıldırttı. Oyuna girdiği birinci dakikalarda ortada kalan bir topta avantajlı bulunmasına karşın yaklaşık 3 metre gerisinden gelen rakibine geçit veren Salih Uçan’ın kopuk hali teknik heyeti de endişelendirdi.
Salih Uçan’ın kaybettiği her top daha sonrası tribündeki Beşiktaşlı taraftarlardan uğultular yükselirken toplumsal medyada da 27 yaşındaki futbolcuya büyük reaksiyon gösterildi.
Yapılan birtakım yorumlar şöyleki:
-Salih Uçan’a gün boyunca yemek vermesinler.
-Salih Uçan’ın 10 dakikada nefesi tükendi.
-Salih Uçan’ı abartanlar düşünsün.
-Beşiktaş Salih Uçan’da transfer çalımı yaptım derken gol yedi.
-Salih Uçan büyük ekip oyuncusu değil dedik inandıramadık.
-Taraftarların en rahat hissettiği vakit Salih Uçan konutta dinlenirken.
-Salih Uçan yazıklar olsun.
-Devre ortası Salih Uçan, Welinton, N’Sakala ve Alex Teixeira ile yollar ayrılmalı.
-bu biçimde bir Beşiktaş topçusu olmaz.
– Salih Uçan son düdükte önündeki boş alana niçin pas verdi? Kimse yok, hayalet mi gördü sanki?
Akşam’ın haberine nazaran; Fizikî ve mental açıdan çok makus bir imaj veren futbolcunun tüm topları ezmesi taraftarları çıldırttı. Oyuna girdiği birinci dakikalarda ortada kalan bir topta avantajlı bulunmasına karşın yaklaşık 3 metre gerisinden gelen rakibine geçit veren Salih Uçan’ın kopuk hali teknik heyeti de endişelendirdi.
Salih Uçan’ın kaybettiği her top daha sonrası tribündeki Beşiktaşlı taraftarlardan uğultular yükselirken toplumsal medyada da 27 yaşındaki futbolcuya büyük reaksiyon gösterildi.
Yapılan birtakım yorumlar şöyleki:
-Salih Uçan yazıklar olsun.
-Devre ortası Salih Uçan, Welinton, N’Sakala ve Alex Teixeira ile yollar ayrılmalı.
-bu biçimde bir Beşiktaş topçusu olmaz.
– Salih Uçan son düdükte önündeki boş alana niçin pas verdi? Kimse yok, hayalet mi gördü sanki?