Trabzonspor’da Ahmet Ağaoğlu ve İsmail Köybaşı, açıklamalarda bulundu

İzmirliEfe

New member
AJANSSPOR – HABER

İsmail Köybaşı, kensini Trabzonspor’a bağlayan 2+1 yıllık mukaveleye imza attı. Trabzonspor Lideri Ahmet Ağaoğlu ve yeni transfer İsmail Köybaşı, imza merasiminde açıklamalarda bulundu.

Rizespor Lideri Tahir Kıran’a teşekkür

Teknik yönetici Abdullah Avcı’nın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarına devam edildiğini hatırlatan lider Ağaoğlu, İsmail Köybaşına yönelik ”İsmail Köybaşı da ortamıza katılan oyunculardan biri. Bu doğrultuda bizim sana olan inancımız tam. Transferinin gerçekleşmesinde bize yardımcı olan Rizespor Lideri Tahir Kıran kardeşimize de fazlaca teşekkür ediyoruz. Onun da hayli bedelli katkıları oldu” dedi.

”Çok kıymetli bir ailenin kesimi oldun’

İsmail Köybaşına’na muvaffakiyetler dileyen Ağaoğlu, ”Çok değerli bir ailenin modülü oldun. Buraya gelen her oyuncu da bunu vurguluyor. Trabzonspor topluluğu epey büyük bir topluluk. Biz, büyük bir aileyiz. Bu kulübün formasını üzerine geçiren her oyuncu bizim için fazlaca bedelli. Bizim taraftarımız sabırsızdır. Muvaffakiyet isterler. Bugün değil, dün isterler. Her şeyin en uygununu talep ederler. Sen bu ülkenin deneyimli oyuncularından birisin. Meşakkat yaşayacağını düşünmüyorum. Hepinizin en büyük destekçisi biziz. Allah evvel sizin, daha sonra bizim; topluluğumuzun yardımcısı olsun. Güzel olsun diyorum” sözlerini kullandı.

İsmail Köybaşı: ”Kalbim pır pır atıyor”

Ağaoğlu’nun akabinde kelamı alan Trabzonspor’un yeni transferi İsmail Köybaşı ise, ”Başkanım evvela bu pahalı niyetiniz için, güvendiğiniz için size teşekkür etmeyi borç olarak görüyorum. Şu andaki konuşmalarınızdan da epeyce heyecanlandım. Kalbim pır pır atıyor. Burada olmamı sağlayan herkese farklı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

‘Burada olduğum için gururlanıyorum’

Gelecek dönem şampiyon olacaklarına inanan ve bunda en büyük hisse sahiplerinden biri olmak istediğini belirten Köybaşı, ”Bu ailede bunu sağlayacak başta siz, hocalarımız ve kulüpte yer alan her insanın bizi muvaffakiyete götüreceğini, buradan geçeceğini inananlardan biriyim. Burada olduğum için gururlanıyorum. Kendimi en verimli olduğum devirde hissediyorum. Fizikî ve mental açıdan hazırım. Şampiyonluktaki hisse sahibi olmak için sabırsızlanıyorum. Bana bu sıcak karşılamayı sağlayan herkese hayli teşekkür ediyorum. Taraftarımızı hayli özledik. Onların beklentilerini biliyoruz. Bizler, bunun şuurunda maksada yanlışsız gitmeliyiz” diyerek kelamlarını noktaladı.