Yılmaz Vural : “bir daha trend topic olmuşum”

İzmirliEfe

New member
Fenerbahçe’de Vitor Pereira daha sonrası teknik yönetici arayışlarını sürerken Twitter gündeminde Yılmaz Vural’ın ismi ön plana çıkmaya devam ediyor. Son olarak Twitter’da 21 aralıkta trend topic olan Yılmaz Vural bugün bir daha trend topic olmayı başardı.

Teşekkür etti

Fenerbahçe’de Vitor Pereira daha sonrası teknik yönetici arayışlarını sürerken Twitter gündeminde Yılmaz Vural’ın ismi ön plana çıkmaya devam ediyor. Son olarak Twitter’da 21 aralıkta trend topic olan Yılmaz Vural bugün bir daha trend topic olmayı başardı. Yılmaz “Sosyal medya hesabından teşekkür eden Vural bir daha trendtopic olmuşum. Bana olan itimadınıza ve sevginize teşekkür ederim. Yorumlarınızı okuyorum. Herşeyin iyisi.”

İnşallah Ali Bey’in aklına girer

Sarı-lacivertli taraftarların toplumsal medyada favorisi olan Yılmaz Vural çabucak hemen resmi olarak Fenerbahçe’nin gündemine gelmedi. Yılmaz Fenerbahçe konusunda “Fenerbahçe’yi fazlaca istiyorum fazlaca âlâ top oynatırım. Kimi yöneticilerle görüştüm. İnşallah Ali Bey’in aklına girer de bizi de Fenerbahçe’ye yakıştırır, oraya getirir. Ben orada olursam kimseyi mahcup etmem. Başka alternatiflerden daha fazla iş yapacağımı düşünüyorum” demişti.

Fenerbahçe’nin yeni teknik yöneticisi kim olacak?

Fenerbahçe ise Pereira’dan boşalan teknik yönetici koltuğuna Löw ismini düşünürken Bilic’in ismi da transfer gündeminden düşmüyor. Yerli çalıştırıcılardan İsmail Kartal’da düşünülen isimlerden biri.