Ali Koç, Volkan Demirel’in ayrılığını deklare etti

İzmirliEfe

New member
AJANSSPOR – HABER

Fenerbahçe Lideri Ali Koç, sarı-lacivertlilerde yarımdıc antrenör olarak bakılırsav yapan Volkan Demirel ile yaptığı basın toplantısında Demirel’in bakılırsavinden ayrıldığını deklare etti.

“Kendi ayakları üzerinde durmak istedi”

Volkan Demirel’in ayrılık sonucu aldığını açıklayan Ali Koç, “Bugün Volkan Demirel için toplandık. Bir Volkan’dır Fenerbahçe. Volkan Demirel, yuvası olan Fenerbahçe’den bir süre ayrılmak istediğini ve kendi ayakları üzerinde durmak istediğini söylemiş oldu. Biz bu fikrini hürmetle karşıladık.” dedi.

“Biz kalsın istedik”

Volkan Demirel’i kalması için ikna etmeye çalıştığını söylene Koç, “Volkan Demirel 17 sene boyunca 400’e yakın maça çıktı, senelerca ulusal kadronun kalesini korudu. Birfazlaca kupa kazandı ve şampiyonluklar elde etti. Bu meslek birden fazla oyuncuya nasip olmaz. Volkan, hocalık mesleğine birinci sefer Fenerbahçe’de adım attı ve 2 dönem A Grup’ta nazaranv aldı. Vitor Pereira ile görüşme yaptık, hocamız ve biz Volkan’ı teknik grupta görmek istesek de Volkan, bizden müsaade istedi.” tabirlerini kullandı.

“Teknik yönetici olacağım dedi”

Volkan Demirel’in Fenerbahçe’de teknik yöneticilik hayali olduğundan bahseden Koç, “Volkan Demirel, tezli bir tarih vererek o tarihte Fenerbahçe’ye teknik yönetici olacağını söylemiş oldu.” biçiminde konuştu.

“Yolun açık olsun”

Volkan Demirel’in ayrılmasının güç bir veda olduğunu vurgulayan Koç, “Benim için sıkıntı bir veda. Ben Volkan’ı 19 yaşından beri tanıyorum. Evliliğinde, baba olmasında birfazlaca keyifli gününde yanında oldum. Güç bir veda lakin kendi istiyor. Bizim kulübümüzün kapısı kendisine her vakit açıktır. Onun konutu ve yuvası burasıdır. Volkan yalnızca saha ortasında değil, saha haricinde da değerli bir duruş sergilemiştir. 3 Temmuz sürecinde dimdik durmuştur. Bu da Fenerbahçelilerin kalbinde taht kurmasının niçinidir. Yolun açık olsun, talihin bol olsun Volkan’ım” dedi.

“Hedefleri olan bir insanım”

Maksatları olduğunu söyleyen Volkan Demirek ise, “Biroldukça teknik adam, birfazlaca futbolcu veda etti. bu biçimde bir veda bana nasip oldu. Çok teşekkür ederim Liderim. Sizlere de hayli teşekkür ederim. Buraya kadar geldiniz. 20 yaşında buraya geldim, şu anda 40 yaşındayım. Ben amaçları olan bir beşerim. Liderim ve hocam grupta kalmamı istedi. 2 yıldır antrenörlüğün ortasındayım, bu süreçte bir şeyler yapabileceğimi hissettim ve bu sonucu aldım.” formunda konuştu.

“Opsiyonlarım var”

Önünde opsiyonları olduğunu açıklayan Demirel, “Hedeflerim var, yoluma devam etmeye çalışacağım. Şu anda önümde 3-4 opsiyon var. birinci vakit içinderda burayı netleştirmek istedim. Burası bittikten daha sonra önümdeki plan projeyi değerlendireceğim. Vakit var, en hakikat sonucu vermeye çalışacağım.” sözlerini kullandı.