Allahyar Sayyadmanesh, Fenerbahçe’ye dönecek mi?

İzmirliEfe

New member
Fenerbahçe’nin Zorya Luhanks’ta kiralık olarak forma giyen oyuncusu Allahyar Sayyadmanesh, bu dönem ekibiyle çıktığı 22 maçta rakip fileleri sekiz sefer havalandırırken dört de asist kaydetmişti. Yıl sonu bitecek olan kontratındaki satın alma opsiyonunun kullanıp kullanılmayacağı büyük merak uyandıran İranlı futbolcuyla ilgili olarak gündem yaratan bir açıklama geldi.

Ukrayna grubunun teknik yöneticisi Viktor Skrypnyk, BurBuzz isimli YouTube kanalına verdiği röportajda 20 yaşındaki santrforla yollarını ayırabileceklerinin sinyallerini verdi.

‘Allahyar’ın ekipte kalmasını istiyorum’

Asist Tahlil’in derlediği haberde Viktor Skrypnyk, “Allahyar’ın ekipte kalmasını nitekim istiyorum fakat buna diğerleri karar verecek. Bu kelamım Fenerbahçe için. Kendisini tutmak için kulübün yıllık bütçesini harcamanız gerekiyor. Onu bir buçuk yıllığına kiraladığımızda ne yaptığımızı biliyorduk. Lakin kimse bu biçimde oynamasını beklemiyordu. Artık ise yalnızca başka kulüplerden ona olan ilgiyi okuyorum.” açıklamasını yaptı.

‘fevkalade bir tekniği var ve daha da uygun olabilir’

Skrypnyk, “Oyuncunun ulusal gruba çağrılmasının da bir sebebi var. Bu yalnızca ona ve formasını giydiği Zorya Luhanks’a bir övgüdür. O denli ki gençleri güzel bir biçimde yetiştiriyoruz. Shakhtar Donetsk’in kendisinden beklentisini o kulübün antrenörüne sormalısınız. Allahyar’ın olağanüstü bir tekniği var ve daha da güzel olabilir.” dedi.