İzmirliEfe
New member
TFF 1. Lig’de heyecan son hız devam ediyor! Altınordu ve Denizlispor, TFF 1. Lig’in 2021-2022 döneminin 6. haftasında karşı karşıya geliyor. Pekala Altınordu Denizlispor maçı hangi kanaldan yayınlanacak? İki ekip da bu maçta puan yahut puanlar peşinde! Altınordu Denizlispor maçını canlı izlemek içinse TRT Spor yayın detaylarıne haberimizden ulaşabilirsiniz. Altınordu Denizlispor maçı nasıl canlı izlenir?
ALTINORDU DENİZLİSPOR MAÇI HANGİ KANALDA VE SAAT KAÇTA?
Dönemin 6. haftasında Altınordu, Denizlispor’u konuk edecek. Çaba saat 19.00’da başlayacak. Altınordu Denizlispor maçı TRT Spor’dan canlı izlenebilecek.
ALTINORDU DENİZLİSPOR MAÇI TRT SPOR CANLI İZLEMEK İÇİN YAYIN BİLGİLERİ
Altınordu Denizlispor maçı, TRT Spor ekranlarında şifresiz olarak yayınlanacak. Müsabakayı TV’den seyretmek için TRT Spor frekans ayrıntıları şöyle:
ALTINORDU DENİZLİSPOR MAÇI CANLI ANLATIM
Fakat Altınordu Denizlispor maçı maçının canlı anlatım ve canlı skoruna, gollere dair anlık bilgilere anbean Ajansspor.com canlı skor sayfasından ulaşabilirsiniz.
ALTINORDU DENİZLİSPOR MAÇI HANGİ KANALDA VE SAAT KAÇTA?
Dönemin 6. haftasında Altınordu, Denizlispor’u konuk edecek. Çaba saat 19.00’da başlayacak. Altınordu Denizlispor maçı TRT Spor’dan canlı izlenebilecek.
ALTINORDU DENİZLİSPOR MAÇI TRT SPOR CANLI İZLEMEK İÇİN YAYIN BİLGİLERİ
Altınordu Denizlispor maçı, TRT Spor ekranlarında şifresiz olarak yayınlanacak. Müsabakayı TV’den seyretmek için TRT Spor frekans ayrıntıları şöyle:
- Kanal ismi: TRT SPOR
- HD Uydu: Türksat Frekans: 11054
- Sembol Oranı: 30000
- Polarizasyon: V – Dikey Batı
- FEC: 3/4
ALTINORDU DENİZLİSPOR MAÇI CANLI ANLATIM
Fakat Altınordu Denizlispor maçı maçının canlı anlatım ve canlı skoruna, gollere dair anlık bilgilere anbean Ajansspor.com canlı skor sayfasından ulaşabilirsiniz.