Avrupa 2024, Annunziata: “Ne Demokrat Parti ne de başka hiç kimseyle aday olmayacağım”

Sezai55

New member
Lucia Açıklandı 2024 Avrupalılar adına sahaya çıkacağı yönündeki hipotezi reddediyor. Rai’nin eski yüzü kesin: “Asla ve asla Avrupalılara aday olmayacağım. Ne Demokrat Parti’yle ne de başka bir partiyle. Umarım bu inkar herkesi rahatlatacak kadar açıktır”. Geçtiğimiz aylarda Viale Mazzini’yi hükümetle yaşadığı anlaşmazlık nedeniyle bırakma kararı alan sunucu, son aylarda basında dolaşan ve kendisine önümüzdeki dönemde Demokrat Parti’ye adaylık için ilk sırayı veren söylentilere son vermeye karar verdi. Avrupa seçimleri.

Annunziata’nın Rai’den istifa etmeye karar vermesinin ardından tüm hipotezler ortalıkta dolaştı. İstifa, diğer şeylerin yanı sıra, Viale Mazzini’nin bir başka tarihi yüzünün veda edilmesine neden olan, yürütmenin kamu hizmetine yönelik başlattığı ganimet sisteminin bir sonucu olarak geldi: Fabio Fazio.

Annunziata, şirketin üst yönetimine gönderdiği istifa mektubunda, “Bu seçimi hiçbir kişisel şikayetim olmadan yaptım, artık bunun sorumluluğu sizde olduğuna göre, yıllar boyunca yaptığım işi siz değerlendireceksiniz” diye yazdı. “Size geliyorum çünkü mevcut hükümetin çalışmalarına ilişkin içerik ve yöntem açısından hiçbir şeye katılmıyorum. Özellikle Rai’ye yapılan müdahalenin şekline katılmıyorum. Bu mesafeyi kabul etmek, yönetmeye hazırlandığınız şirkete karşı benim açımdan ciddiyet gerektiren bir davranıştır. İşbirliği için hiçbir koşul yok” dedi.

Konular