Ayça Ekin Beğen’den Neymar’a: Ölüyorum lan ölüyorum!

İzmirliEfe

New member
Kanal D’nin bir devir epey konuşulan izdivaç programı ‘Kısmetse Olur’da tanınan olan Ayça Ekin Beğen, yaptırdığı estetikler ile adeta farklı biri oldu.

Paylaşımı olay oldu

Toplumsal medya hesaplarını etkin bir biçimde kullanan eski gelin adayı, bu defa Instagram hesabından yaptığı paylaşımla magazin gündemine geldi.

Neymar için ölüyor!

Ayça Ekin Beğen, Neymar’a olan hayranlığıyla da dikkat çekiyor. Brezilyalı yıldızın maça çıkarken bir görüntüsünü paylaşan Beğen, “Ölüyorum lan ölüyorum” yorumunda bulundu.

Koyu Galatasaraylı

Galatasaray taraftarı olan Beğen, sarı-kırmızılı forma ile pozuna, “aslına bakarsanız aşklar daima palavra dolan, sonu daima acı hüsran, bize her sevdadan geriye kalan yalnızca Galatasaray” iletisini yazmıştı.

Hayranları “Ayçaliçe” diyor

Bir periyot hayranlarının ‘Ayçaliçe’ lakabını taktığı 34 yaşındaki Beğen, bir öbür Instagram gönderisine ise “Kimseyi sevmedim senin üzere Galatasaray” notunu düşmüştü.

Ayça Ekin Beğen kimdir?

Beğen, 1987 yılında Elazığ’da dünyaya geldi. İstanbul’da ömrünü sürdüren Ayça Beğen, 5 Ekim 2015 tarihinde Kanal D ekranlarında yayımlanmaya başlayan Kısmetse Olur programı ile ismini duyurdu. Programda Emre Ubeyli ile olan beraberliği dikkat çekmişti. Yarışın akabinde Sen İste Kâfi, Kuaförüm Sensin, Seda Sayan’la üzere programlarda da yer aldı. Ayça Beğen, toplumsal medya fenomeni olarak son devirde magazin gündemindeki yerini koruyor. Beğen, 1.65 uzunluğunda ve 54 kilodur. Aslan Burcu olan fenomen, değişimi dikkatlerden kaçmadı.