Bayburtlu Burak Bayram transferin gözdesi oldu!

İzmirliEfe

New member
HABER – Cevdet ÜNÜVAR

Gençlerbirliği alt yapısında yetişen Burak Bayram, bu dönem geldiği Sarı siyahlı kadroda gelir gelmez dikkatleri çekti ve başta eski grubu Gençlerbirliği olmak üzere biroldukça 1.Lig ve Muhteşem Lig grubunun radarına takıldı.

Hakan Yılmaz: Büyük bir oyuncu olacak!

Bayburt Özel İdarespor grubunu çalıştıran Teknik Yönetici Hakan Yılmaz’a sorduk genç oyuncuyu.

İşte hocasının gözünden Burak Bayram değerlendirmesi.

“Daha 20 yaşında bulunmasına karşın oyun bilgisi fazlaca âlâ. Her iki ayağını da epeyce âlâ kullanıyor.Sahada talih bulacağı anı, o da ben de sabırsızlıkla bekliyoruz. yavaşça bir sakatlık yaşadı. Düzgünleşir iyileşmez alanda tüm özverisiyle uğraşa koyulacak. Türk futbolu hayli değil bir iki yıl daha sonra hayli değerli bir merkez oyuncusu kazanacaktır.” diye konuştu.

Gayem Avrupa!

Transferin gözdesi Burak Bayram’a, hem transferi birebir vakitte gelecek planlarını sorduk.

Bayram, “Öncelikle ekibim Bayburt Özel Yönetim ekibimde daima oynamak ve katkı sunmak istiyorum. Birfazlaca gruptan teklif aldığım bilgisi bana da ulaşmaya başladı.Hedefim Avrupa’da oynayabilmek. Bunun İçin en epeyce çalışan olmam gerektiğini biliyorum. Ayakları yere basan, daima epey çalışan bir oyuncu olacağım.” tabirlerini kullandı.