Beşiktaşlı Michy Batshuayi siyah-beyazlı kadrodaki maksatlarını anlattı

İzmirliEfe

New member
AJANSSPOR-HABER

Beşiktaş’ın Belçikalı futbolcusu Michy Batshuayi, siyah-beyazlı kadroda şampiyonluk yaşamak istediğini söylemiş oldu. Chelsea’den kiralanan siyah-beyazlı futbolcu, Beşiktaş Mecmuası’nın ekim sayısına açıklamalarda bulundu.

Batshuayi, Beşiktaş’ta şampiyonluk istiyor

Batshuayi, şampiyonluğun fazlaca hoş bir his olduğunu belirterek, “Bir futbolcu olarak bu hissi tanım etmem mümkün değil. İngiltere’de şampiyonluğu yaşadım, Beşiktaş’ta da bu duyguyu tatmak istiyorum. Taraftarlarımız ile bir arada şampiyonluklar yaşamak en büyük hedeflerim içinde. Şampiyonlar Ligi’nde yapabileceğimizin en güzelini yapmak ve Muhteşem Lig’de şampiyonluğu kazanmak öncelikli beklentilerim. Beşiktaş olarak gayelerimiz her vakit devasa yükseklikte. Biz çok yükseklerde uçan, üst düzeylerde olan bir takımız” diye konuştu.

‘Ajax maçında fazlaca eksiğimiz vardı’

Şampiyonlar Ligi’nde oynadıkları Borussia Dortmund ve Ajax maçlarını pahalandıran golcü futbolcu, “Dortmund maçımız, taraftarlarımız ile birlikte konutumuzda oynadığımız harikulade ve büyük bir müsabakaydı. Lakin deplasmanda oynadığımız Ajax maçı için birebir cümleleri söyleyemeyeceğim. Zira hayli fazla eksik futbolcumuz vardı. Bizi olumsuz manada etkiledi. bir daha de umudumuzu kaybetmedik. Elimizden gelenin en düzgününü yapmaya çalıştık. Amaçlarımızdan şaşmadık. Sağlam adımlarla devam ediyoruz. Beşiktaş için her vakit her şey fazlaca hoş olacaktır.” sözlerini kullandı.

Beşiktaş taraftarlarına övgü

Siyah-beyazlı taraftarların epeyce coşkulu olduğunu aktaran, Batshuayi şunları kaydetti:

“Taraftarlarımız hakikaten epey coşkulu ve çılgın. Çok büyük bir taraftar kitlemiz var. Maçlarda dayanaklarını asla esirgemiyorlar. Her vakit yanımızdalar. Güzel günde, makûs günde daima birlikte olduğumuzu bana hissettiriyorlar. Ben de bu sevginin karşılığında onlara en güzelini vermek için gayret ediyorum. Çok mücadeleci bir futbolcuyum. Atmak istediğim her golü, topluluğumuz için atacağım. Taraftarlarımız düzgün ki var. Onları fazlaca seviyorum.

‘Vodafone Park’ın atmosferi epeyce farklı’

bu biçimde bir sevgi dünyanın öteki hiç bir yerinde yok. Her yerde karşılaşamayacağınız bir sevgi bu. her insanın sevgisini hissetmek benim için fazlaca kıymetli. Sevenleri hayranlıkla izliyorum. Vodafone Park’ın atmosferi her yerde bulabileceğiniz bir atmosfer değil. Kadrodaki sıcaklığı geldiğim an hissettim. Bu gruba da topluluğa da yansıyor. Çok eksik futbolcumuz var. bir müddetdir ortamızda yoklar. Onların olmaması beni üzüyor lakin saha içi ve dışı arkadaşlığımız epeyce uygun.”

Batshuayi’ye nazaran en uygunu Messi

Michy Batshuayi ayrıyeten, Arjantinli futbolcu Lionel Messi’nin kendisi için dünyanın en yeterlisi olduğunu, oyununu ve karakterini sevdiğini kelamlarına ekledi.