Çalhanoğlu’ndan Şenol Güneş’e ileti

İzmirliEfe

New member
Hakan Çalhanoğlu, Stefan Kuntz’un kendisini İnter’deki konumunda oynattığını söyleyerek, adeta bundan evvelki hocası Şenol Güneş’e göndermede bulundu. İşte ayrıntılar…

A Ulusal Ekibin, Karadağ’ı 2-1 yendiği müsabaka daha sonrası Hakan Çalhanoğlu açıklamalarda bulundu. Çalhanoğlu, Şenol Güneş’e de gönderme yaptı. Çalhanoğlu, “Hocamız bizi epey güzel hazırladı. Güç olacağını biliyorduk. Biraz yük vardı üzerimizde, bunu başardık. Direkt gitmeyi de istiyorduk lakin olmadı. Buna da memnunuz. Uzun bir süre geçecek ortadan. Sakın dışarıdan gelen şeylere kulak asma dedi. Ben de fazla takmıyorum. bu biçimde şeyler olabilir. Bizler deneyimli oyuncularız, natürel ki üzerimize gelecekler. Biz her vakit ekibe katkı vermeye çalışıyoruz. Be hocama teşekkür ediyorum, istediğim durumda oynatıyor beni. şimdi Inter’de oynattığım durum. 6-8 içinde oynuyorum. Artık önde gençler halledecek işi. Kerem, Halil ve Abdülkadir hayli istekli. Play-off’ta sıkıntı maçlar olacak, ortadan uzun bir süre geçecek. Gelecek ekibe karşı güzel hazırlanacağız. Maçı kazanmaya çıkacağız. Gayemiz Dünya Kupası.” sözlerini kullandı.

Stefan Kuntz’tan Hakan Çalhanoğlu’na dayanak

Play-off’larda oynamayı garantileyen Ulusal Ekip’te teknik yönetici Stefan Kuntz maç sonunda TRT Spor’a değerlendirmelerde bulundu. “Taylan’ı oyuna alabilmeyi isterdim oyun akışı prestijiyle. Güzel çalışıyordu. Mert de sarı kart cezalısı olmasa kuşku götürmez biçimde alanda olacaktı. Birinci kere 11’de olan, birinci kere ulusal olan oyuncularımız vardı. Hakan’a, ‘Seninle gurur duyuyorum, alanda fazlaca güzel bir liderlik yaptın’ dedim.” sözlerini kullandı.