Çaykur Rizespor’da Fabricio Baiano savlı

İzmirliEfe

New member
AJANSSPOR – HABER

Çaykur Rizespor, Spor Toto Harika Lig’in 17. haftasında karşılaşacağı Yeni Malatyaspor maçının hazırlıklarını Mehmet Cengiz Spor Tesisleri’nde sürdürdü.

16. haftada meskeninde Göztepe’yi yenerek moral depolayan Karadeniz grubunda ön plana çıkan orta saha oyuncusu Fabricio Baiano, idman öncesinde gazetecilerin sorularını yanıtladı.

“4 hocayla çalıştım, hepsine teşekkür ediyorum. Beni her vakit oynattılar”

Performansının sebebinin ‘Takıma nasıl katkı sağlayabilirim’ sorusu olduğunu lisana getiren Fabrcio, “Benim maksadım her vakit kulübüme katkı sağlamak. Kulübümün getirdiği her hocaya da ‘ne kadar katkı sağlayabilirim, onun başarılı olabilmesi için neler yapabilirim’ diye düşünerek buna odaklanıyorum. Performansımı da buna borçluyum. Bir kulübe gelip mukavele imzaladığınız vakit o kontrat aslına bakarsan kulübe hizmet vermek zorundasınızdır manasına gelir. Ben de o denli düşünüyorum. Geldiğim andan itibaren o kontratın gereklerini yerine getirmeye çalışıyorum. 4 hocayla çalıştım, hepsine teşekkür ediyorum. Beni her vakit oynattılar. Ben kadronun haricinde kalmayı sevmeyen, çalışmayı epey seven bir oyuncu olduğum için onlar da bu çalışmamı değerlendiriyorlar. Ben elimden gelenin en güzelini yapmaya çalışıyorum. daha sonrasını da hocalarımın takdirine bırakıyorum” diye konuştu.

“İyi bir oyuncu kümemiz, uygun bir hocamız var, bunu başarabiliriz”

Final pahası taşıyan Yeni Malatyaspor maçında alandan puanlarla ayrılmak istediklerinin altını çizen Fabricio, “Şu anda bulunduğumuz pozisyonda bizim her puana, her galibiyete muhtaçlığımız var. Yapabileceğimizin en uygununu alanda yapmamız lazım ki puanlar alalım. Düzgün bir oyuncu kümemiz, düzgün bir hocamız var, bunu başarabiliriz. Final niteliğindeki Yeni Malatyaspor maçında bu oyuncu gurubundan kim oynarsa oynasın epeyce büyük fedakarlık yapıp bu maçtan galibiyetle ayrılacağımızı düşünüyorum” tabirlerini kullandı.

İdman öncesi sürpriz

Yeni Malatyaspor maçının hazırlıklarına tesislerde devam eden Çaykur Rizespor’u idmanını Çay İlkokulu öğrencileri ziyaret etti. Futbolcuların fotoğraflarını çizen öğrenciler ile oyuncular içinde kısa müddetli sohbet ve gülüşmeler yaşandı. Akabinde yazdıkları şiirleri futbolculara okuyan öğrenciler, futbolcularla bir süre top oynadı.