İsrail ve İran arasında Putin Arabulucu? La Russa: “İstilalar demektir”

Sezai55

New member
Vladimir Putin'in İsrail ve İran arasındaki çatışmada arabulucu olarak hipotezi “belirli filmlerde polis güçleri, örneğin bir yanlış yakalamayı denemek için kendilerini yanlıştan yardım ettiler”. Senato Başkanı onu teyit ediyor Ignazio La Russa Kitabın sunumunun aralarında Gennaro Sangiuliano Milano'daki Bagatti Valsecchi Müzesi'nde.

“Anlamada – o, istilaların kastedildiğini ve bu nedenle kaçınmak isteyen böyle bir savaşa bir çözüm bulmaya çalışmak için de yararlı olabileceğini ekliyor, çünkü bunun İsrail'in saldırısının nedeni, daha önce İsrail'e ciddi hasar olduğuna inanıyorum”.

“Umarım Sangiuliano yakında siyasete döner”

Gennaro Sangiuliano “Ona siyaset yapan bir arkadaş olarak pişmanım ve umarım mümkün olan en kısa sürede siyasete geri döner, çünkü o yüksek değere sahip bir kişidir ve dostluğa nasıl doğru kiloya nasıl verileceğini bildiği ve belki de onu bir şekilde vidalayan karşılıklı bir sadakat olması gerektiğini düşündüğü şeydir”. Böylece Rusça da randevu almaya müdahale eden Gennaro Gattuso Milli takımın BT'sinde: “Gravina'yı seçmeden önce aradım ve meşru şüphelerimi ifade ettim” dedi.