Ius Scholae, Tajani ısrar ediyor: “Müttefikleri ikna etmek istiyorum”. Lig onu dondurur: “Asla gitmeyecek”

Sezai55

New member
“Ius italiae için müttefiklerimizi ikna etmek, teklifimizin esaslarına girerek, referandumun 5 yıldır bir teklifti, on yıldır. Bu arada Parlamentoda adalet ve vergi reformunu yapıyoruz, o zaman müttefiklerimize teklifimizin iyiliğini açıklayacağız”. O dedi Antonio TajaniDışişleri Bakanı, Masseria'da Forum Konuk.

Forza Italia'nın lideri şöyle devam etti: “Bir Müslüman'a hakaret ederseniz, kimliğinizden güçlü olmalısınız, birleştirme korkusu bir zayıflık işaretidir” diye devam etti. Ancak yakın bir turda, muhalefetini hala teyit eden ligden gelen bir not geldi: “Arkadaş Antonio Tajani'yi vatandaşlık reformu konusundaki her tartışmayı arşivlemeye davet ediyoruz. Merkez tarafından öngörülmüyor, son referansta bile öngörülmüyor, son referansta bile reddedildi. İtalyanları güvene ikna etmeye ikna etti “.

Tajani, Ius Italia'nın “bir numaralı acil durum olmadığını” açıkladı ve bunun “geriye doğru” anlamına gelmediğini söyledi. Merkez bir “Modern bu sorunun sorumluluğunu üstlenmelidir, sol bunu gevşek tekliflerle yapmamalıdır”, ayrıca entegrasyon “programın bir parçasıdır”.

Bununla birlikte, başkan yardımcısı, “Benden uzakta hükümeti zorlukla karşılaştı, eğer merkezi zorluk çekebilecek minimal bir eylemde bulunabilirsem, Berlusconi'nin mirasını topladım”. Teklifi muhalefetin oylarıyla iletmeye hazırsam? Müttefiklerimizi değerlere girerek ikna etmek istiyorum “.