Karagümrüklü Pesic: “Kendi oyunumu oynayacağım…”

İzmirliEfe

New member
AJANSSPOR – HABER

Fatih Karagümrük, Harika Lig 2021-2022 dönemi hazırlıkları kapsamında Bolu’da kamp çalışmalarını sürdürüyor. Bolu Dağı mevkiinde bulunan bir otelde Teknik Yönetici Francesco Farioli idaresinde günde çift egzersizle döneme hazırlanan Fatih Karagümrük’ün Sırbistanlı forveti Aleksandar Pesic açıklamalarda bulundu.

Pesic: “Karagümrük’ü takip ettim…”

Türkiye’de fazlaca kaliteli oyuncular olduğunu ve bunu kendisi açısından bir gayret olarak gördüğünü söyleyen Pesic, “Geçen dönem Karagümrük’ü takip ettim. Başarılı sonuçlar aldığını biliyorum. Bu sene de kampımıza adım adım başladık. Hocamızla daima irtibat halindeyiz. İlerleyen vakit içinderda neler yapabileceğimizi goreceğiz. Dünyanın her yerinde futbol büsbütün bir gayret halinde. Türkiye’de de fazlaca kaliteli yerli ve yabancı oyuncular var. Natürel ki kendimde bu durumu bir gayret olarak görüyorum. Ben asist yapmayı seviyorum. Geçtiğimiz 5-6 yıla bakarsanız ne kadar fazlaca asist yaptığımı nazaranceksiniz. Lakin bu benim için hiç fark etmez. Ben kendi oyunumu oynayacağım” dedi.

“Korona virüs tüm dünyayı etkiledi…”

Taraftarlarla bir ortada olmak ve takviyelerini hissetmek istediğini söz eden Pesic, “Daha evvel Türkiye’ye gelmiştim. Daha evvel oynadığım gruplarla Antalya’da pek fazlaca sefer kamp yapma talihim olmuştu. Türkiye’yi epey seviyorum. Mükemmel bir ülke. Burada olmaktan da memnunum. Korona virüs tüm dünyayı etkiledi. Önümüzdeki 1-2 ayda ne olacağını söylemek epeyce sıkıntı. Lakin taraftarlarımız geldiğinde onlarla bir ortada oynamak, onların dayanağını gerimizde hissetmek istiyoruz. Her forvet oyuncusu her maçta skor yapmak ister. Lakin bu dönem için söyleyebileceğim şey elimden gelenin en güzelini yapacağım” halinde konuştu.