‘Kerem’in babası, Marcao hadisesinden daha sonra sıhhat sorunu yaşadı’

İzmirliEfe

New member
Menajer Dr. Erkut Söğüt, temsilciliğini yaptığı Kerem Aktürkoğlu hakkında açıklamalarda bulundu.

“Öğreneceği hayli şey var”

Fanatik gazetesine konuşan Söğüt, Fatih Terim üzere deneyimli ve başarılı bir hocanın idaresinde gelişmesi Kerem için epeyce büyük bir avantaj. Ozan Kabak ve Emre Belözoğlu üzere birfazlaca Türk genci ulusal gruba ve Avrupa futboluna kazandırdı. Kerem için her mevzuda vakit içindemayı en uygun bilen hocasıdır. Saha kenarında Fatih hocası, saha ortasında ise Arda ağabeyi üzere deneyimli insanların yanında olması büyük bir baht. Arda’dan öğrenebileceği epey şey var.” dedi.

“Marcao olayı daha sonrası babası rahatsızlandı”

Kerem Aktürkoğlu ile Marcao içinde ligin 1. haftasında Giresunspor maçında yaşanan olay daha sonrasında Kerem’in babasının rahatsızlandığını açıklayan Söğüt, “Marcao saldırısı yalnızca Kerem’i, ailesini ve Galatasaray topluluğunu değil; tüm Türkiye’yi üzdü. Ayrıyeten bütün dünya medyasında günlerce yayınlandı. Ailede inanılmaz bir hüzün ve gerilim yaratmakla kalmadı; Marcao travması Kerem’in babasında kıymetli bir sıhhat sıkıntısına yol açtı. Kendi oğlunuzu ekrandaki milyonların önünde daha evvel görülmemiş bir hücuma uğramasını görmek kolay değil. Yürekler dayanmaz buna! Bizleri tahminen daha da fazlaca üzen insanların medya ve toplumsal medya üzerinden çıkıp Kerem’in Marcao’yu provoke ettiği ve Kerem’in şımarık olduğunu söylemeleri. Kerem benim bugüne dek çalıştığım en terbiyeli, saygılı ve bununla birlikte hırslı oyunculardan bir tanesi. O süreçte bile hiç bir şey olmamış üzere alana çıkıp her maçta yüzde 100 çaba vererek ekibine faydalı oldu. Kerem her vakit “önce Galatasaray ağabey” der bana. Bir kulübün duruşunun sportif muvaffakiyetten daha kıymetli olduğunu düşünüyorum. Pahaların de sürekli çıkarlardan evvel geldiğine inanıyorum.” tabirlerini kullandı.