Kevin De Bruyne: “İki, üç depar daha sonrası hala virüslü üzere hissediyorum”

İzmirliEfe

New member
İngiliz devi Manchester City’de forma giyen dünyaca ünlü yıldız futbolcu Kevin De Bruyne, geçen ay koronavirüse yakalanmıştı. çabucak hemen virüsün tesirlerini büsbütün atlatamayan yıldız oyuncu, geçirdiği güçlü karantina sürecinden bahsetti.

7-0’lık Leeds United maçının akabinde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan De Bruyne, “kimi vakit iki yahut üç depar daha sonrası hala virüslü üzere hissediyorum” tabirlerini kullandı.

“Şimdi her şey yolunda”

Güzelleşme sürecini anlatan 30 yaşındaki Belçikalı, “Dört gün sahiden hastaydım. Gribe emsal olduğunu düşünüyorum lakin daha evvel hiç bu kadar berbat olmadı. Ateşim çıkıyordu, bilhassa geceleri. Koku ve tat alma duyumu kaybettim. Beş gün daha sonra daha düzgün oldum. Koku ve tat duyum ondan sonrasında geldi ancak artık her şey yolunda.” dedi.

“Onları bir camın akabinde görmek zordu”

Karantina sürecinde duygusal olarak pek yıpranan futbolcu, “Benim için sakince oturmak zordu. Ailemden farklı bir yerdeydim. Eşime ve çocuklarıma bulaştırmak istemedim. Onları cam bir kapının akabinde görmek zordu.” halinde konuştu.