İzmirliEfe
New member
İngiltere Premier Lig’in yeni dönemi tüm heyecanıyla devam ediyor! Ligin kuvvetli gruplarından Liverpool, alanında Burnley’i konuk ediyor. Pekala Liverpool Burnley maçı hangi kanaldan yayınlanacak? İngiltere Ligi’nde 38 haftalık maraton birinci hafta maçlarıyla başlamıştı. Liverpool Burnley maçı S Sport’tan canlı izlemek için yayın detaylarıne haberimizden ulaşabilirsiniz.
LIVERPOOL BURNLEY MAÇI HANGİ KANALDA VE SAAT KAÇTA?
İngiltere Premier Lig’in 2. haftasında Liverpool, Burnley ile kozlarını paylaşacak. Liverpool Burnley maçı saat 14.30’da başlayacak ve S Sport ile S Sport Plus’tan canlı izlenecek.
LIVERPOOL BURNLEY MAÇI CANLI ANLATIM
Liverpool – Burnley maçı maçının canlı anlatım ve canlı skoruna, gollere dair anlık bilgilere anbean Ajansspor.com canlı skor sayfasından ulaşabilirsiniz.
LIVERPOOL BURNLEY CANLI ANLATIM VE CANLI SKOR
LIVERPOOL BURNLEY MAÇI HANGİ KANALDA VE SAAT KAÇTA?
İngiltere Premier Lig’in 2. haftasında Liverpool, Burnley ile kozlarını paylaşacak. Liverpool Burnley maçı saat 14.30’da başlayacak ve S Sport ile S Sport Plus’tan canlı izlenecek.
LIVERPOOL BURNLEY MAÇI CANLI ANLATIM
Liverpool – Burnley maçı maçının canlı anlatım ve canlı skoruna, gollere dair anlık bilgilere anbean Ajansspor.com canlı skor sayfasından ulaşabilirsiniz.
LIVERPOOL BURNLEY CANLI ANLATIM VE CANLI SKOR