Marco Bucci: “Yenilgi herkesten itibaren benim, şimdi sağda kollarımızı acele edelim”

Sezai55

New member
Beni ceket için çekmeyin », Marco Bucci açıkça çoğunluğunun en uzun gününün sonuna koyuyor. Ortak Pietro Piciocchi'de tarihi yardımcısının açık bir şekilde yenilgisini ve aynı zamanda bir koalisyon modelini aldı, Ligurya bölge cumhurbaşkanı (ve Genoa'nın eski belediye başkanı) ilk “yüzünü koyan” – iddia ediyor – ancak en kaygan siyasi analizleri uzaktan tutuyor. “Yenilgi herkesten itibaren benimdir, her zaman takımda oynarken olduğu gibi” giriştir. Ama onunla Merkez -Geri, Yerel ve Ulusal Kriz hakkında konuşacak. «Yıllarca çalıştığım Amerika Birleşik Devletleri'nde, Benim favori başkanım değil ama benim başkanımSalis benim favori belediye başkanı olmayacak ama belediye başkanım, yeni kazandı: Şimdi sağda tekrar başlamak için kolları yuvarlayalım ».

O halde Başkan: Aday, Koalisyon, Program, sağda kullanılan çok yüksek tonları kim kaybetti?

“Eğer kaybetmeyeceğimizi biliyorsam. Mümkün olan en kısa sürede konuşacağız, her zaman merkezde yaptığımız gibi, kendimizi aramızda karşılaştırarak. Tonlar onları soldan yükseltti. Ancak, yenilgi bir şey söylüyor, şimdi ve sonra değişmeniz, daha iyisi için ilerlemeniz, işe döndüğümüz gibi, yerel bir seçmen turu arasında.

Ancak izlenim, bu seçim kampanyasında merkezin partilerinin kaçırdığıdır. DYY, koşmanın son ayında neredeyse ulusal üsleri Cenova'ya göndermedi.

«Tarafların kesin verilerini bekliyoruz, belirli bir resimle anacağız. Sadece Giorgia Meloni'den seçim kampanyasının kapanış etkinliğine bir müdahale için kişisel olarak sorduğumu ve bağlandığımı biliyorum: işini yaptı ».

Onun için bölgesel olanlar için, şehirdeki blitz bunu yapmıştı. Belki farklı bir aday seçmek zorunda mıydınız?

“Kesinlikle hayır, Pietro Piciocchi bu dönemde mevcut olduğumuz en iyi adaydı, en iyisi var. Tekrar ediyorum: Değişim her zaman hizmet ediyor, şimdi yapılacak iş var».

Onu ne kadar hissediyorsun, yenilgi? Belediyeyi bölgede başvurmak için terk ettiğiniz için pişman oldunuz, şehri eski Vali Toti'nin bölgesini boğan yargı depreminin son mirası olan erken seçimlere gitmeye zorladınız mı?

«Hayatımda hiç pişmanlık duymadım, bu durumda, aynı şehrin iyiliğini seçtiğimde, bölgeye gidip yönetmeyi seçtim. Ama pek çok Ceneviz'in hoşuna gitmediğini iyi biliyorum, birçoğu bana yazdı, zamanla bana sokakta buluştuğumu söylüyorlar ».

Ancak geçen Ekim ayının bölgesinde bile, Cenevizler ona karşı oy kullanmıştı: Merkez -sol 18 bin oy daha almıştı. Yerel ve ulusal olan merkezde bir karar olduğunu düşünmüyor musunuz?

«Hükümet yıllarında şehir, kalkınma, işte, altyapıda, sanayide büyüdü. Umarım tebrik ettiğim Salis, kazandı ve kim kazanırsa her zaman haklıdır, gerçekten bizim tarafımızdan yapılan işi devam eder. Umarım, bunu destekleyen koalisyonun birçok unsuruna rağmen hala mutlu düşüşün standart taşıyıcılarıdır. Karşılaşacağız ve yapıcı hale getireceğiz ».