Mert Günok, Beşiktaş’a transfer olacak mı? Aykut Kocaman’dan açıklama

İzmirliEfe

New member
AJANSSPOR – HABER

Muhteşem Lig’in yeni dönemi için hazırlıklarını sürdüren Medipol Başakşehir’de teknik yönetici Aykut Kocaman, açıklamalarda bulundu. Kocaman, ismi Beşiktaş ile anılan Mert Günok hakkında da konuştu.

‘Hazırlık maçları tepeye oynayacağımızı gösteriyor’

Bu dönem ligde doruğa oynayabileceklerini söyleyen Kocaman, ”Kamp periyodu ve hazırlık maçları tepeye oynayacağımızı gösteriyor lakin diğerinin yumruğunu görmeyen kendi yumruğunu en serti zannedermiş. O yüzden kesin konuşmamak lazım.” sözlerini kullandı.

“Genç oyuncuları ekibe monte etmek istiyorum” diyen Kocaman 18 yaşındaki stoper Ravil Tagir’i bu dönem 20-25 maçta oynatmayı planladığını söylemiş oldu.

Kocaman’dan Mert Günok açıklaması

Aykut Kocaman, Beşiktaş ile ismi anılan kaleci Mert Günok’la ilgili ise “Kadroda olduğu sürece ona ana kaleciymiş üzere davranacağım. Lakin öbür taraftan ilgilenen kulüpler olduğunu biliyorum. Kurallar prestijiyle her insanın keyifli olabileceği bir sonuç, benim kabul edeceğim durumdur.” sözlerini kullandı.

Mert Günok’un istatistikleri

2017 yılında Bursaspor’dan bedelsiz olarak Başakşehir Futbol Kulübü’ne geçen Mert Günok, şimdiye dek Üstün Lig’de 133 sefer kaleyi devralırken, yalnızca 141 gol gördü. 32 yaşındaki file bekçisi, futbola Kocaelispor altyapısında başlamış, 2001 yılında Fenerbahçe’ye transfer olmuştu.

Beşiktaş, Mert Günok transferinde memnun sona yakın!