MetalMeccanici, Salvini: “Grev doğruları sakrosanct ama Yüzük Yolu'nun ablukası bir suçtur”

Sezai55

New member
“Grev hakkı ve etkinlik sakrosanct. Beni engellediğinizde ve fabrikada, dükkanda, okulda binlerce işçiye ve işçiye, diğer işçilere yanlış yapabilir. Bu yüzden herkes grev yapabilir, ekspresyona başkanlık edebilir.” Salvini tarafından Bologna'da Yol.

MetalMeccanici, Bologna'daki Yüzük Yolu'nun Engellenmesi. Güvenlik DL ile şikayetler. Schlein: “Dayanışma”

Giuseppe Baldessarro tarafından

20 Haziran 2025

Kuzey Ligi Başkan Yardımcısı üçüncü dönem sorusunu da ele aldı: “Forza Italia karşılığında kolay vatandaşlık istediğinde İus scholae.. ama ne hakkında konuşuyoruz! Forza Italia üçüncü dönem karşılığında bunu ve bunu istiyorum diyorsa, piyasada olmadığımızı söylüyorum “.

FDI-LEGA: Üçüncü dönemde borsalara hayır. FI: Kapalı Konuşma

Lorenzo de Cicco tarafından

20 Haziran 2025

Salvini şöyle devam ediyor: “Milyonlarca İtalyan, hatta solcular bile hayır dedi: Vatandaşlık yasasının dokunmadığı. Benim için daha da şiddetli olmak gerekir: İtalya'da Delinque olanlara vatandaşlık veya konut iznini ortadan kaldırmak gerekir”.

Bakan için, “Üçüncü dönem bir vatandaşa iyi bir belediye başkanı veya iyi bir vali seçme fırsatı veriyor. Bence Forza Italia'nın orada olmaması ama birisini isteksiz bir şey yapmaya zorlayamam. Kesinlikle İtalyanların istemediği bir şey olan vatandaşlık yasasını değiştirmiyorum”.