Muriç transferinde Serdar Dursun detayı!

İzmirliEfe

New member
Emrah KARALİNÇ-AJANSSPOR

Spor Toto Harika Lig’de yeni dönemde şampiyonluk gayreti veren Fenerbahçe’de forvet transferi konusunda çalışmalar devam ediyor. Sarı-lacivertlilerde Vedat Muriç de gündemdeki isimlerden biri. Muriç, Fenerbahçe’ye geri dönmek istiyor. Kosovalı golcü, sarı-lacivertlilerle anlaşırsa Serdar Dursun’un partneri olacak. İki futbolcu, ‘yarım kalan’ kıssayı tamamlama çabası gösterecek.

Muriç Lazio’da tutunamadı

Çaykur Rizespor’dan Fenerbahçe’ye transfer olan Vedat Muriç, sarı-lacivertlilerde 17 gol 6 asistlik performansıyla Serie A takımı Lazio’nun yolunu tutmuştu. Muriç, geçen dönem gerek koronavirüse yakalanması ve gerek ritim yakalayamaması sebebiyle beklentilerin altında kaldı. Golcü oyuncu, evvelki gün İstanbul’a geldi.

Eşi paylaşımlar yapmıştı

İtalya’da sert tenkitlere maruz kalan ve Lazio’da yeni teknik yönetici Maurizio Sarri’nin planları içinde olmadığı konuşulan Vedat Muriç’in eşi Edibe Muriç, toplumsal medya hesabından Fenerbahçe’ye geri dönüş sinyalleri vermişti. Futbolcunun tatil için geldiği belirtilse de Muriç ve menajerinin transfer görüşmeleri yapması bekleniyor. Hem Lazio birebir vakitte futbolcu Fenerbahçe ile yapılacak kiralık mutabakata sıcak.

Serdar Dursun ile partner olacaklar

Fenerbahçe’nin Almanya 2. Ligi’nde gol hükümdarı olduktan daha sonra transfer ettiği Serdar Dursun ile Vedat Muriç aslında iki grup arkadaşı.

yıllar daha sonra yolları kesişecek

Serdar Dursun, Eskişehirspor’da forma giyerken Vedat Muriç ile kısa müddetliğine bir arada oynamıştı. 2014 yılında Muriç Eskişehir’e deneme idmanına gelmiş ve iki golcü bir arada misyon almıştı. Muriç ondan sonrasında Giresunspor’a transfer olmuş, Serdar Dursun ise Karagümrük’ün yolunu tutmuştu.

Serdar Dursun’dan Muriç yorumu

Daha evvel Radyospor’a özel bir röportaj veren ve sorularımızı yanıtlayan Serdar Dursun, Vedat Muriç’in Fenerbahçe’deki başarılı periyodu için şu tabirleri kullanmıştı:

“Golcü oyuncular gol attıkça keyifli olur. Evlendikten daha sonra tertipli bir hayatım var. Vedat’ın da aile hayatının futboluna uygun geldiğini düşünüyorum. Vedat, gördüğüm kadarıyla da hayli çalışıyor. Fenerbahçe’de hayli başarılı buluyorum.”