Nwakaeme ve Edgar le’den Giresunspor açıklaması!

İzmirliEfe

New member
AJANSSPOR-HABER

Trabzonspor’un Giresunspor’u deplasmanda 1-0 mağlup ettiği müsabaka daha sonrası Anthony Nwakaeme ve Edgar le açıklamalarda bulundu.

“Önemli bir galibiyet aldık”

Galibiyeti pahalandıran Nijeryalı yıldız, “Takımımı tebrik etmek istiyorum zira kıymetli bir galibiyet aldık. Roma maçı daha sonrası yorgunluğumuz vardı. Ulusal maç ortasına dönmedilk evvel gayemiz buradan 3 puanla ayrılmaktı.

Attığı baş golü hakkında…

Aslında ortayı yapan Anastasios Bakasetas’ı tebrik etmek gerekiyor. Çok uygun orta yaptı. Bana kalan yalnızca bitirmekti. Tüm ekip arkadaşlarımı da tebrik ediyorum.

Galatasaray maçı hakkında…

Ulusal orta daha sonrasında oynayacağız bu maçı. Bu maça daha var ve biraz dinlenmemiz gerekiyor. çabucak sonrasında bu maç için hazırlanacağız. Uygun bir maç olacak ancak evvel dinlenip daha sonra hazırlanmamız gerekiyor.

Abdülkadir Ömür’e dayanak istedi

Abdülkadir Ömür hakkında konuşmak istiyorum. Şanssız sakatlıklar yaşadı. Son günlerde hakkında söylenenler oldu. Taraftarı takviyeye çağırıyorum. Ülkenin en büyük yeteneklerinden biri. Taraftarlarından ricam yalnızca onlara takviye olmaları” dedi.

Edgar le: “Tek başına bir şey kazanamazsınız”

Bugün başarılı bir performans ortaya koyan Edgar le ise, “Aslında futbol kollektif bir oyun. Tek başına bir şey kazanamazsınız. Kompakt oynadık. Ben de alan bulduğumda çıkmaya çalışan ve hamleye yardımcı olmaya çalışan biriyim. Bütün ekibi tebrik etmek istiyorum” halinde konuştu.