O fotoğraf ayrılığın habercisi mi? Volkan Demirel deklare etti…

İzmirliEfe

New member
AJANSSPOR-HABER

Spor Toto Muhteşem Lig’de yeni dönemde şampiyonluk uğraşı veren Fenerbahçe, Topuk Yaylası kampına başladı. Sarı-lacivertlilerde 17 yıl kaleci, son 2 yıldır da antrenör olarak bakılırsav alan Volkan Demirel kamp takımında yer almadı. Demirel, mazeret bildirerek 2 gün müsaade aldı. Ayrıyeten Volkan Demirel’in Vitor Pereira ile tanışma toplantısında yer almadığı gündeme geldi. Demirel, husus hakkında açıklamalar yaptı.

Tanışma toplantısına geldi mi, gelmedi mi?

Hürriyet’in sorularını yanıtlayan Volkan Demirel, “Vitor Pereira ile tanışma toplantısına gelmediğin argüman ediliyor?” sorusuna cevap verdi. Demirel, “Yok, oradaydım ben, tanıştık. Daha doğrusu ‘Hoş geldin’ dedim. Kendisiyle aslına bakarsanız tanışıyorduk” cevabını verdi.

Volkan Demirel: “Yurt dışına gitme durumum aşikâr değil”

Fenerbahçe’den ayrılacağı sav edilen Volkan Demirel, bakılırsavine devam etmeyeceği konusunda ise, “Şu anda birşey yok. Bakacağız. Yurt dışına gitme durumum belirli değil. Muhakkak olsun, ben aslına bakarsan gerekeni söylerim” dedi.

“Sivildim, o yüzden fotoğrafta yer almadım”

“Başkanla görüşüyoruz. Sorun yok” diyen Demirel, toplu fotoğrafta niye yer almadığı sorusuna da “Yok, oradaydım lakin sivildim. O yüzden fotoğrafa girmedim” dedi. Ayrıyeten Demirel, Topuk Yaylası kampına gelme ihtimalinin çabucak hemen muhakkak olmadığını tabir etti.

FB TV’de neler söylemişti?

2016 Eylül ayında Volkan Demirel, Vitor Pereira’nın yerine Hollandalı çalıştırıcı Dick Advocaat’ın gelmesinin akabinde Portekizli çalıştırıcıyı eleştirmişti. Demirel, “Sezon başı kampını güzel geçirmedi ekip arkadaşlarım” demişti.

10 kupa kazandı

2002 yılında Kartalspor’dan Fenerbahçe’ye transfer olan Volkan Demirel, 2019’da futbolu bırakana dek yalnızca sarı-lacivertli formayı giydi. Fenerbahçe’de oynadığı 523 maçta 511 gol yiyen Demirel, 198 müsabakada kalesini gole kapatmıştı.

Volkan Demirel, 17 yıllık futbolculuk mesleğinde 5 Üstün Lig, 2 Ziraat Türkiye Kupası ve 3 TFF Muhteşem Kupa kazandı. Demirel, son 2 yıldır kulüpte antrenör olarak nazaranv yapıyor.