Open Arms, Nordio: “beraat cümlelerine meydan okuymayacağız, düzelteceğiz”

Sezai55

New member
“Tüm sivil ülkelerde olduğu gibi beraat cezalarına karşı itiraz yok”, bu nedenle Adalet Bakanı Carlo Nordio Açık silahlarla ilgili beraat cezasının temyiziyle ilgili olarak Matteo Salviniİçişleri bakanı.

Başbakan Giorgia Meloni Palermo sulh hakimleri tarafından “gerçeküstü öfke” den bahsediyor.

Salvini: “Sınırları savunmak bir suç değil”

“İtalya'yı ve sınırlarını savunmak bir suç değil”. Bunlar, temyiz haberi hakkında yorum yapan başkan yardımcısı Matteo Salvini'nin sözleridir. “Otuzdan fazla duruşma yaptım – Milano'daki Sahil Güvenlik Operasyon Departmanının lagasının açılışına söylüyor – mahkeme beni beraat ettirdi çünkü sınırları savunmanın bir suç olmadığını kabul ederek var. Salvini'nin altını çiziyor: “Açık kollarda siyaset ve yargı arasında bir çatışma yok ve aslında Palermo Mahkemesi'ne teşekkür ediyorum ve toplam beraatimi motive eden 268 sayfaya abone oldum, düzinelerce duruşma ve yıl süren öngörüden sonra geldi”. Açık silah duruşmasında lig senatörü ve Salvini'nin avukatı Giulia Bongiorno'ya göre, “Palermo Mahkemesi'nin cezası, aslında ve hukukta kusursuz ve kusursuz”.

Premier Meloni: “Gerçeküstü Kombinasyon”

“Bu öfke, üç yıllık bir iflas davasından sonra – yasaya saygı göstermek isteyen bir bakana – tam beraat ile sonuçlandı. Binlerce dürüst vatandaşın adalet beklediğini merak ediyorum. Yani X'de önde gelen Giorgia Meloni. Ve Salvini Instagram'daki Premier'e teşekkür eder: “Teşekkürler Giorgia. İtalya'yı ve sınırlarını savunmanın bir suç olmadığına ikna oldum. Diğer aylar veya yıllar süren süreçler mi? Kafanız yüksek tutulurken, görevimi korkmadan görevlendirdi”.

Nordio: “Biz beraatleri tutmuyoruz, düzeleceğiz”

“Tüm sivil ülkelerde olduğu gibi beraat kararlarına karşı itiraz yok. Aksi takdirde Garlasco davasında olanları ortaya çıkarıyoruz. Bu olağandışı seçimin siyasi etkilerinin ötesinde, teknik sorun ortaya çıkıyor. Yarın bir cümle, üç yıl duruşma sonrasında bir yargıç, adalete karşı koyduğunda ve beraat ettiren bir cümle, bir cümle, bu nedenle adalete karşı koydu. Mafya “.

Dikildi: “Kendimi ahlaki olarak atfedilebilir görüyorum”

Altyapı Bakanı ile dayanışma Matteo iç bakanı dikildi. “Tüm yargı pasajları olanlar için sahip olabileceğiniz derin bir saygı olarak – Palermo savcısı, yayınlanan temyiz ve çok açık ilkelerin onaylanmasıyla çok güçlü bir şekilde okumak gibi, ben de çok güçlü bir şekilde okumak da dahil olmak üzere” diyor.