Radamel Falcao: “Futboldaki en tehlikeli şey…”

İzmirliEfe

New member
AJANSSPOR – DIŞ HABER

Galatasaray ile yolları ayıran Radamel Falcao, mesleğindeki en keyifli anlardan bahsederken futbol ortasında birtakım mevzulara tenkit getirdi.

İspanyol Libero Mecmuası’na açıklamalarda bulunan Kolombiyalı yıldız, “Mesleğimi yaparken her yerde tam olarak tatmin olmasam da her evrede keyif almaya çalıştım. Mesleğimin en hoş yılları hem Porto, birebir vakitte Atletico Madrid’de oldu. Orada elde ettiklerim beni hayli gururlandırdı.” dedi.

“Futbolcular kendi bahtını yönetemiyor”

Futbolda istemediği durumlarla karşı karşıya kaldığını söyleyen Falcao, “Günümüz futbolunda futbolcular kendi mukadderatını yönetemiyor. Futbolcu nereye gideceğine tek başına karar veriyormuş üzere her vakit istenen seçenekler olmuyor. Buna şöyleki örnek vereyim, birtakım gazetecilere diyorum ki ‘niçin CNN’de yahut ESPN’de çalışmıyorsun. Futbolda olduğu üzere gidip en büyük kurumlarda çalışsana.’ bahsetmiş olduğum durum bu. İstemediğim durumları tekraren yaşadım. Ben bir yere gitmek zorundayım lakin işin sonunda diğer bir yere gitmek zorunda kalıyorum” tabirlerini kullandı.

“Futbolu yönetenler tehlikeli”

Futboldaki en tehlikeli şeyden bahseden Falcao, “İnsanların inandırılmaya çalışıldığı şey futbolun ortasındaki en tehlikeli şeyin futbolcular olduğu ancak gerçekte asıl tehlikeli olan futbolu yöneten insanların kendisi” halinde konuştu.

Futboldan daha sonra ne yapacak?

Falcao futbol mesleği daha sonrasında ne yapacağına yönelik soruya ise, “Belki bir iş adamı olurum fakat futbolun ortasında değil. birebir vakitte ülkem Kolombiya’da niye olmasın” formunda karşılık verdi.