Renzi, Adalet Komisyonu’na taşındı: “Nordio reformunu takip etmek istiyorum”

Sezai55

New member
matthew renzi bakanın sunduğu adalet reformunu bizzat takip etmek için Senato’daki Adalet Komisyonu’na taşınır. Charles Nordio. “Güzel bir fikri memnuniyetle karşıladım Henry Kosta – haber bülteni Enews’de IV’ün lideri diyor – ve Ivan Scalfarotto ve Lella Paita’nın mevcudiyeti sayesinde, Nordio reformuyla ilgili tartışmalarda komisyonumu bırakarak Adalet Komisyonuna taşınmaya karar verdik”, Finans ve hazine, “ Ivan’a. Bu yüzden, Komisyon’dan gelen Nordio tasarısını şahsen takip edeceğim ve Costa ile birlikte değişiklikler sunarak ve yan yana oynayarak yan yana çalışmaya karar verdik, o Meclis’te, ben Senato’da. Bana Hükümette birlikte çalıştığımız ve birlikte kampanya yürüttüğümüz fikirleri doğrulamaya çalışmak için iyi bir yol gibi görünüyor: deneyeceğiz” diyor Renzi. Ve Üçüncü Kutup çizgisi biliniyor: eylemi destekliyor Nordio ve garantici anlamda adalet reformlarına duyulan ihtiyaç Eski başbakan, “Aydınlığın yeniden kazanılması ve herkese hizmet eden gerçek bir reformun gerçekleştirilmesi yararlı olacaktır” diyor.

Kovid komisyonu

Renzi başka bir fasılda bağımsız olarak ve diğer muhalefet partilerinin aksi istikametinde hareket ediyor: merkez sağ tarafından kurulan meclisteki Covid soruşturma komisyonu. İtalya lideri, “İtalya’daki Rus ordusuna, eğitim ve okul politikalarına, maske ve vantilatörlere, acil durumun nasıl yönetileceğine ışık tutmazsak, Kovid trajedisi bir kez daha boşa gitmiş bir trajedi olacak” diye yazdı. Yaşasın.

“Nedenini anla Joseph Conte Putin’den Rus askerlerinin İtalya’ya girmesine izin vermesini istedi – saldırıyor – maske ve fan satma prosedürlerinin haksız kişisel zenginleşmeye yol açıp açmadığını, kapatma ve yeniden açmaların bilimsel değerlendirmelerle mi yoksa mizah temelinde mi yönetildiğini anlamak için saldırıyor değerlendirmeler, yeniden açılmalardan tekerlekli sandalyelere kadar eğitim ve okul politikalarının siyasi bir stratejinin mi yoksa popülist bir değerlendirmenin mi sonucu olduğunu anlayın, olanların ışığında olası bir acil durumun geleceği için bir şey öğrenip öğrenmediğimizi anlayın, anlayın Arcuri yönetimi ile Figliuolo yönetimi arasında sadece aşılar konusunda değil (bizim için evet), pandemiden sonra halk sağlığı için neyin değiştiğini anlamak konusunda da farklılıklar oldu: tüm bunlar bizim için büyük ilgi konusu olmalı “.