Riace, Mimmo Lucano düştü. “Temyiz hazır, belediye başkanı kalacağım”

Sezai55

New member
Adli çile Mimmo Lucano. Kent Konseyi'nin onay kararına karşı önsözün temyizini kabul eden Locri Sivil Mahkemesi'nin kararıyla, resepsiyona rehberlik etmek için geri dönen AVS MEP, belediye başkanının grubunu terk etmelidir. “Geçici, itiraz etmeye hazırız” diyor Avs MEP. “Ve eğer bize sebep vermezlerse, cassasyona gideceğiz. Kesin telaffuza kadar belediye başkanı olarak kalacağım, şimdi savaşmaya alışkınım”.

Bunlar, resepsiyon köyünde ve patronunda Lucanus'ta bir ceza sistemi okuyan yasadışı göç ve diğer suçlara yardım etmek ve bunlara yardım etmek için uzun sürecin ardından, ancak ikinci derecede ve cassation'da gemi enkazına girdi. Resepsiyon köyünün belediye başkanı, sadece on sekiz aylık bir cümle olarak kaldı ve Kamu Yasası'nda yanlış olarak sınıflandırılan karmaşa kararından askıya alındı. Severino Yasası'nın, önsözün veya daha doğrusu İçişleri Bakanlığının isteğe bağlı değerlendirmesine karar vererek, karar vermeyi otomatik olarak sağladığı bir suç.

Sonuç: Lucano'dan, kaybedilen, belediye meclisinden beklendiği gibi, bir temyizde ısrar ettikleri vilayetten gönderene talebi reddetti. Bugün, Lucano'nun 13 yıldan fazla bir süredir Temyiz Mahkemesi ve Mahkemenin söküldüğü bir ceza aldığı Locri Mahkemesi onları doğru verdi. Hâkimler için, “kötüye kullanma gücünün kullanılması veya bir kamu işlevinde veya bir kamu hizmetinde bulunan görevlerin ihlali”, cezaya yol açan anlaşmazlıkta “doğal” olacaktır, bu nedenle Severino yasası tarafından özel olarak öngörülenlere asimile olacaktır.

“Bildiğim anda, bir umutsuzluk anı yaşadım – diyor Lucano – ama bunu karşılayamıyorum. Burada Riace'de, yok etmek istedikleri hoş geldiniz ülkesini restore ediyoruz ve kesinlikle beni teslim etme niyetim yok”.

Riace, “resepsiyon ülkesine” geri döndüğünü söylüyor, yakında ülkenin girişinde hemen netleştiren işareti geri yükleyecek, 10 Temmuz'da koruyucu dünya şampiyonaları başlayacak, sonra 20'den 27'ye bir hafta boyunca Filistin'i düşüneceğiz, iyi bilinen sanatçı da gelecek Laika Bir duvar resmi için. “İçişleri bakanlığının Riace'e karşı olması, çünkü bununla ilgili, gurur duyuyorum. Duvarlara ve nefrette inanıyorlar, bu ortak mücadele her zaman sadece entegrasyon ve hoş geldiniz için değil, aynı zamanda insan haklarına gerçek ve somut saygı için mücadele etti”.