Roger Schmidt, Galatasaray – PSV maçının akabinde açıklamalarda bulundu

İzmirliEfe

New member
AJANSSPOR – HABER

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Tipi’nde konutunda temsilcimiz Galatasaray’ı 5-1 mağlup eden PSV Eindhoven, İstanbul’daki rövanş maçında da 2-1 kazandı ve cins atladı. Hollanda grubunda teknik yönetici Roger Schmidt, müsabakanın akabinde açıklamalarda bulundu.

‘Beklediğimiz üzere oldu’

Hak ettikleri bir galibiyet aldıklarını belirten Schmidt, ”Mutluyuz, beklediğimiz üzere oldu, Galatasaray presle başladı ve ve biz geride yeterli durduk. 20. dakikadan daha sonra atağa çıkmaya başladık. daha sonra daha yeterli oynadık. Birinci golden daha sonra da özgüvenimiz geldi. Galibiyeti hak ettik, zordu fakat başardık” biçiminde konuştu.

PSV’nin paylaşımı hakkında

Müsabakanın akabinde PSV Eindhoven, toplumsal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Bu paylaşımda ‘”Küçük kulüp? Büyük sonuç.” sözleri kullanıldı. Schmidt, kendisine bu paylaşımla ilgili sorulan soruya ”PSV hayli büyük bir kent değil. İstanbul’a baktığınızda kıyaslanamaz. O yüzen toplumsal medya paylaşım ile ilgili bir şey diyemem” formunda karşılık verdi.

Small club? Big result
?
#GALPSV #UCL #VooruitPSV

— PSV (@PSV) July 28, 2021

Roger Schmidt, Türk gruplarından teklif aldı mı?

PSV Teknik Yöneticisi Roger Schmidt’in ismi daha evvel kimi Türk kadroları ve son devirde Fenerbahçe ile anılmıştı. Schmidt, bu husus hakkında kendisine sorulan soruyu ”Herhangi bir Türk ekibinden teklif almadım” diye yanıtlandırdı.

Madueke: ”Kolay bir maç değildi”

Galatasaray karşısında PSV Eindhoven’in birinci golünü kaydeden Noni Madueke de maç sonu açıklamalarda bulundu. Madueke, ”Güzel bir tecrübeydi. Galatasaray âlâ bir grup ve uygun taraftarları vardı. Birinci 11’de başlamak bana inanç veriyor ve sonuçtan mutluyum. Hocama da bana baht verdiği için teşekkür ediyorum. Kolay bir maç değildi bizim için. Hürmet duyduğumuz bir ekip Galatasaray. O yüzden kolay geçtiğini söyleyemem” tabirlerini kullandı.