Samet Aybaba’dan ayrılık açıklaması: Çok şey konuşabilir, anlatabilirim

İzmirliEfe

New member
Muhteşem Lig grubu Adana Demirspor’la yollarını ayıran teknik yönetici Samet Aybaba, paylaşmaktan hicap duyacağı birtakım hadiseler sebebiyle karşılıklı olarak ayrılık sonucu verdiklerini belirtti.

“Çok şey konuşabilir, anlatabilirim”

Aybaba, yaptığı yazılı açıklamada, mavi-lacivertli kadroyla yollarını ayırdığını anımsatarak, “Bu hoş serüvene hangi koşularda başladığımızı, bizdilk evvel neler yaşandığını ve kulüp olarak bugün geldiğimiz noktayı pahalandırmıyor, futbol kamuoyunun takdirine bırakıyorum. Yalnızca bu vakit dilimi içerisine sığdırılan mucize kıssaya, hakkaniyetli bakmanızı temenni ediyorum. 46 yıllık futbol yaşantımın hiç bir devrinde, yaptığım fedakarlıkların, ülke futboluna kazandırdığım oyuncuların ya da elde ettiğim muvaffakiyetlerin fark edilmesini, takdir görmesini ya da teşekkür edilmesini beklemedim. Mevzu hoş memleketim olduğundan, bir daha bu biçimde bir beklentide değilim. Çok şey konuşabilir, anlatabilirim. Lakin futbol yaşantım boyunca yapmadığım bir şeyi, artık yapmanın epeyce manalı olmayacağını düşünüyorum. Elimizden gelenin en güzelini yaptık. Bunu bilmeniz kâfi.” sözlerine yer verdi.

Kamuoyunda tartışılan birtakım konularda isminin geçtiğini aktaran Aybaba, açıklamasında şunları kaydetti:

“Maalesef üzgün ve mutsuz geçirdik”

“Süper Lig’e çıkışımız prestijiyle kulübün içerisinde gelişen bir ekip olayların, futbol doğrularım ile örtüşmediğinin bilinmesini istiyorum. En memnun olmamız gereken periyotların bir birçoklarını maalesef üzgün ve mutsuz geçirdik. Sonuç olarak paylaşmaktan hicap duyacağım kimi hadiseler sebebiyle karşılıklı olarak ayrılık sonucu verdik. Bu sonucun iki taraf ortasında iyi olmasını diliyorum. Tüm Adana Demirspor taraftarlarına, kentin önde gelenlerine, bana hissettirdikleri karşılıksız sevgi ve gösterdikleri prestij için teşekkür ediyorum. Bu bedellerin, satın alınamayacak şeyler olduğunu, bir hemşehriniz olarak fazlaca güzel biliyorum.”