Sampaoli: “Galatasaray’a göre daha güzel takımız”

İzmirliEfe

New member
AJANSSPOR – HABER

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi E Kümesi ikinci maçında Marsilya ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Orange Veledrome’da oyanan çaba 0-0 birliktelikle sonuçlandı.

Maç sonu Marsilya teknik yönetici Jorge Sampaoli ve Fransız grubunun orta saha oyuncusu Matteo Guendouzi açıklamalarda bulundu.

“Cengiz ikinci devrede çok hoş oynadı”

Sampaoli “Takım olarak gerek Moskova, gerek Galatasaray’a göre daha düzgün ekibiz. elbette 6 puanı almamız gerekiyordu ama maalesef bu basamağa gelemedik. Penaltı konusunda maçın hakemi hayli yakınındaydı. O gördü olan olayı. Ben bu mevzuda yorum yapmak istemiyorum. Takımımla uğraşıyorum, hakem kararlarıyla uğraşmıyorum. Cengiz ikinci devrede çok hoş oynadı. Bizim için epey kıymetli bir oyuncu ama hamle çizgisinde istediğimiz presi yapamadığımız için âlâ sonuç alamadık.” tabirlerini kullandı.

Dönem başında Arsenal’den Marsilya’ya kiralık olarak giden Fransız orta saha oyuncusu Matteo Guendouzi ise maç sonu şu biçimde konuştu:

Matteo Guendouzi: “Penaltı konumunda istikrarım bozulmuştu”

“Bulduğumuz fırsatları değerlendiremediğimiz için gerginiz. Penaltı konumunda istikrarım bozulmuştu, oyuncu mutlaka topa dokunmuyordu. ’10 dakika boyunca’ incelenmesi ve hiç bir şey alamamamız can sıkıcı.”