Trabzonspor’un Yeni Transferi Yusuf Erdoğan, Kente Geldi! İşte Birinci Kelamları…

İzmirliEfe

New member
Kouassi, Edin Visca ve Tymoteusz Puchacz üzere oyuncuları takımına katan Trabzonspor, Kasımpaşada forma giyen Yusuf Erdoğan ile de prensip muahedesine vardı. Başarılı oyuncu Trabzon’a geldi.

Havalimanında gazetecilere açıklamada bulunan Yusuf Erdoğan, tekrar konutuna geri döndüğü için fazlaca memnun olduğunu söylemiş oldu.

“Aynı şeyleri bugün sevinç gözyaşları olarak geri alıyorum”

Erdoğan, daha evvel formasını giydiği Trabzonspor’dan ayrılışına ait, “4-5 yıl evvel veda ederken, buradan hayal kırıklıkları ve gözyaşlarıyla ayrılmıştım. Birebir şeyleri bugün sevinç gözyaşları olarak geri alıyorum. Çok şey kazanmış, deneyim edinmiş Yusuf Erdoğan olarak geliyorum Trabzon’a.” tabirlerini kullandı.

“Şampiyonluk takımında olmak benim için bir hayaldi”

“Bu şampiyonluk takımında olmak benim için bir hayaldi. Çok memnunum.” diyen Erdoğan, kendisine bu fırsatı veren teknik yönetici Abdullah Avcı ile kulüp lideri Ahmet Ağaoğlu’na teşekkür etti.

Erdoğan, açıklamasının akabinde bordo-mavili kulübün Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’ne geçti.

Bu sezonki performansı

Öte yandan, 29 tyaşındaki sağ kanat oyuncusu bu dönem Kasımpaşa ile çıktığı 20 maçta 3 gol ve 2 asist kaydetti.