Ünal Karaman: Benim oyuncularım epeyce dürüst futbolculardır

İzmirliEfe

New member
AJANSSPOR – HABER

Göztepe, Muhteşem Lig’in birinci haftasında deplasmanda karşılaştığı FT Antalyaspor ile 1-1 birliktee kaldı. Maçın akabinde düzenlenen basın toplantısında konuşan Karaman, birinci yarı kısır bir karşılaşma olduğunu belirtti.

Karaman: “Tüm insanlarımız için bu geçerli…”

Oyunun daha epeyce orta alanda oynandığını hatırlatan Karaman, “Bir penaltı konumu ve çalınan düdük, o golle içeriye mağlup girdik. İkinci yarı savunmada, orta alanda ve atakta daha yeterli oynayarak, verilen çabanın karşılığını son dakikada atılan golle olsa da aldık. Golden daha sonra ben oyunculara kıyıp da bir şey diyemiyorum. Zira ben insanımızı fazlaca bedelli görüyorum. Benim oyuncularım epey dürüst futbolculardır. Lütfen taraftarlar da ağızlarından çıkanları biraz daha dikkatli seçsinler. Bunlar bu memleketin çocukları. İlerleyen periyotlarda Ulusal Grup formaları giyecekler, giydiler de. Çok rica ediyorum. Yalnızca burası için değil, tüm tribünler, tüm insanlarımız için bu geçerli” diye konuştu.

“Armayı gurura taşımaları beni memnun etti…”

birliktelik golünden daha sonra tartışılan konum hakkında fazla konuşmayacağını tabir eden Karaman, “Ben artık o mevzuya girmeyeceğim. Zira dedim ya ben kıyamıyorum. Keşkeleri biraz daha fazla söylüyorum ancak eminim ki futbol yorumcuları konumu daha net değerlendireceklerdir. Evet biten sonuca göre baktığınız vakit maçın 90’uncu dakikasından daha sonra atılan golle alınan bir puan sevindirici olmalıdır fakat bizim hanemize yazılan 3 puan da olabilirdi. Her şeye karşın oyuncularımın birinci oynadıkları 90 dakikada rakibe teslim olmadan, çabalı, istekli gayretleri, o armayı gururla taşımaları beni keyifli etti. Oyuncularıma başka ayrı teşekkür ediyorum” açıklamasında bulundu.