Yılmaz Vural’dan yaş eleştirisi: 45 yaşındaki antrenörü ne yapacaksın evlenecek misin?

İzmirliEfe

New member
Son günlerde gündeme Fenerbahçe haberleri ile gelen Yılmaz Vural Habertürk ekranlarında Kübra Par’ın konuğu oldu. Türk futbolunun renkli siması Vural son periyotta yaşananları ve Fenerbahçe hayalini anlattı.

Fenerbahçe’den teklif gelmedi

Fenerbahçe’yi çalıştırmak istediğini her fırsatta lisana getiren Yılmaz Vural: niye teklif gelmiyor, bilmiyorum. Onu kulüplere sormak lazım. Fenerbahçe epeyce gündemde şu an. Ben Metin Aşık ve Ali Şen devrinde gece antrenör oldum, sabah bozuldu.” sözlerini kullandı.

Türkiye’de yabancı futbolcular ikiye ayrılır. FIFA’ya şikayet edenler, FIFA’ya şikayet etmeyenler

Yılmaz: Türkiye’de yabancı futbolcular ikiye ayrılır. FIFA’ya şikayet edenler, FIFA’ya şikayet etmeyenler. Bu işin müşterisi taraftardır. Müşteri bana takla at desin, takla atarım kardeşim. 100 yıllık İstanbul kulüplerinin adam akıllı altyapı tesisi yok. Türk futbolu başından beri vasat. Biz bu işi ciddiye alarak yapmıyoruz. Teknik Yöneticilere de gerektiği kıymeti vermiyoruz.

45 yaşındaki hocayla evlenecek misin?

Ben kulüp lideri olsam Yılmaz Vural üzere birinin antrenörüm olmasından gurur duyarım. Bir kulüp lideri diyor ki çalışacağım antrenör 40-45 yaşlarında olsun. niye yahu evlenicek misin? Biz bu yaşlarda deneyimli hocalarız. Genç olmak kaide mı?”